Založ si blog

Aká je pravda s migrovaním do Ameriky?

SLOVÁCI TIEŽ „MIGROVALI“ !!!

Často počujeme v médiach obhajobu na migrantov z Afriky a blízkeho východu ,ktorá znie: „Veď aj Slováci migrovali do USA,,

Migrácia do USA

Slováci migrovali do USA koncom 19. a začiatkom 20. storočia ale prečo vlastne ? Slováci spočiatku migrovali len s vidinou dobrého zárobku v amerických oceliarňach, železiarňach a uhoľných baniach.Až postupom času sa niektorí rozhodli usadiť natrvalo.

Avšak nie je migrant ako migrant.

 

Dá sa porovnávať migrácia Slovákov s aktuálnou migráciou?

Určite nie je tu plno rozdielov na ktoré treba poukázať.Aktuálna migrácia je rozdielna v rase ,vierovyznaní, tradíciách a v kultúre.Európu v posledných rokoch zaplavuje veľké množstvo imigrantov a to najmä moslimov.Rozdiel je v tom ,že keď Slováci šli do USA šli jednoznačne za prácou aby mohli lepšie zabezpečiť seba alebo svoje rodiny.Prečo prichádzajú imigranti sem? Stačí sa pozrieť na západne krajiny ako dopadli: Francúzsko, Nemecko , Rakúsko ale aj Nórsko ,Švédsko či Veľká Británia.Odkedy sú tu tí mierumilovní migranti ktorí vraj utekajú pred vojnou ale na každej fotografii vidíme len mužov a nie ženy a deti tak stúpli vraždy, násilie, krádeže ,ozbrojené prepadnutie či znásilnenia robia si tu čo chcú a toto je ten rozdiel v migrácií Slovákov do USA a migrácií moslimov do Európy.Na Slovákov v USA nemohli povedať Američania ani krivé slovíčko ale práve naopak boli všade chválení za výborne vykonanú prácu.

K čomu je nám vlastne multikulti ?

Popravde povedané k ničomu.Takzvané multikulti sa v praxi neosvedčilo nemôžete nechať žiť 2 ľudí s rozdielnou vierou ,tradíciami a kultúrou pri sebe a tváriť sa ,že sú to najlepší priatelia.Je to len snaha sionizmu zničiť našu identitu a naše hodnoty.A práve tomuto sa musíme brániť nájsť spôsob ako tých špinavcov zastaviť.


Zhrnutie

Migrácia Slovákov do USA Amerike len a len prospela. Migrácia moslimov do Európy je očividne viac ako neprospešné a preto sa práve nedá porovnávať migrácia v 19. a 20. storočí a tá dnešná.Takže milé médiá ak budete zase šíriť bludy ,ktoré vám určite niekto nadiktoval tak sa trocha zamyslite ,pretože sú tu stále Slováci a Slovania ,ktorí nie sú ovce a majú vlastný rozum.Prečo moslimovia nemigrujú do islamských štátov ? Určite by im tam bolo lepšie skryli by sa pred vojnou a mohli by v bezpečí žiť vo svojej vlastnej kultúre a nikto by proti nim nič nemal.

Som proti posielaniu prisťahovalcov do Európy my sme ich predsa nebombardovali a preto podporujem aj túto akciu: https://www.facebook.com/events/1618624461739406/

Dnešný kapitalizmus a jeho mládež

03.08.2015

Kapitalizmus a jeho mládež v praxi Dnešná mládež kapitalizmu je ľudovo povedané skazená tak ako to prezentuje aj staršia generácia.Viem to posúdiť sám ,pretože medzi nimi žijem a bohužiaľ musím povedať áno je to pravda.Z vlastnej skúsenosti môžem povedať ,že dnes už je úplne „normálne“ piť a fajčiť v 15.rokoch a to nehovorím o tom ,že dnes každý 2. [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

filipgasparovic

Blogy písané s úprimnosťou a bez cenzúry

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 8113x
Priemerná čítanosť článkov: 4057x

Autor blogu

Kategórie

Archív