Založ si blog

Dnešný kapitalizmus a jeho mládež

nation-of-sheepKapitalizmus a jeho mládež v praxi

Dnešná mládež kapitalizmu je ľudovo povedané skazená tak ako to prezentuje aj staršia generácia.Viem to posúdiť sám ,pretože medzi nimi žijem a bohužiaľ musím povedať áno je to pravda.Z vlastnej skúsenosti môžem povedať ,že dnes už je úplne „normálne“ piť a fajčiť v 15.rokoch a to nehovorím o tom ,že dnes každý 2. tínedžer fajčí marihuanu.Videl som veľa klubov kde sa fajčí marihuana ako tabak ale užívajú sa v nich aj horšie drogy ale policajné razie tam nechodia tak isto aj nemenovaný klub v Trnave hneď oproti policajnej stanici.Je to náhoda alebo má niekto v tom prsty a sú tu úplatky? Myslím ,že každý si vytvoríme názor sám ale určite bude prevažne ten názor rovnaký.

Keď som sa pýtal aj na názory týchto ľudí o Slovensku tak vždy bola odpoveď rovnaká: „“Neznášam Slovensko,,

DDT478f17_016_jpg

Ale nikdy mi nevedeli odpovedať prečo .Systém im podvedome vnucuje túto myšlienku a systémoví pastieri si vytvárajú svoje stádo ovečiek.Všimnite si ak by nejaká politická strana dala do plánu ,že chce zlegalizovať marihuanu tak si naženie toto stádo ovečiek ,ktoré túto stranu pôjdu voliť.

 

Nie všetci sme rovnakí

Sťahovanie (1)Avšak nie všetci sme rovnakí milá staršia generácia stále sú tu aj normálni mladí ľudia ,ktorí sa zaujímajú o šport, vzdelanie, politiku či budúcnosť nášho národa.Netreba nás hádzať všetkých do jedného vreca.Stále je tu mladšia generácia, ktorej nie je všetko ľahostajné tak si o nás nerobte predsudky žijem v tej generácií a môžem skonštatovať ,že týchto ľudí je ešte stále dosť.

 

Kto za to môže?

No predsa kto iný ako kapitalizmus. Takto nastavený systém ničí naše hodnoty a nahrádza ich inými hodnotami ,ktoré sú: alkohol, cigarety ,drogy a myslím si ,že tieto veci sa nedajú ani nazvať hodnotami. Samozrejme nemôžme z toho viniť len náš systém sú to len bábky velkých divadelníkov , ktorí ovládajú banky, médiá, politiku a to vieme všetci ale prečo proti tomu nič nerobíme ? Vieme všetci o kom píšem a bohužial sionizmus nie je rozprávka ale smutný fakt.Stačí si len uvedomiť maličkosti napríklad ,že sa dá zabaviť aj bez alkoholu a podobných omamných látok

kapitalismus-nefunguje

Aká je pravda s migrovaním do Ameriky?

03.08.2015

SLOVÁCI TIEŽ „MIGROVALI“ !!! Často počujeme v médiach obhajobu na migrantov z Afriky a blízkeho východu ,ktorá znie: „Veď aj Slováci migrovali do USA,, Migrácia do USA Slováci migrovali do USA koncom 19. a začiatkom 20. storočia ale prečo vlastne ? Slováci spočiatku migrovali len s vidinou dobrého zárobku v amerických oceliarňach, železiarňach a [...]

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

filipgasparovic

Blogy písané s úprimnosťou a bez cenzúry

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 8082x
Priemerná čítanosť článkov: 4041x

Autor blogu

Kategórie

Archív